Thursday, 13 July 2017

Conservation Area House Renovation

We recently saw completion of a large house renovation in the Lymm Conservation Area.

Conservation Area House Renovation
Front Facade: Before & After 
Conservation Area House Renovation
Rear Facade: Before & After 

The design consists of replacing a large conservatory with a two-storey rear extension, inserting a glazed rear gable and reconfiguring the internal layout to provide a large open plan ground floor which opens out onto the garden, and works to upgrade the front fa├žade of the property.

Conservation Area House Renovation
New open plan Living space & First Floor Sun Lounge

The project took approximately 9 months to complete on site and the works on site have been nominated for a 2017 LABC North West Building Excellence Award.

No comments:

Post a Comment