Thursday, 8 May 2014


Planning Permission was recently granted for a bespoke house renovation project in the Scottish Borders.


The primary aim of the project is to improve daylight levels and remove pinch points within an existing galley kitchen. The design reconfigures the internal layout of the existing kitchen and dining rooms to simplify the plan, to eliminate an awkward arrangement and to allow for an enlarged kitchen



The design makes use of the previous single storey extension, opening up one side with a feature glazed wall, framed in aluminium. This floods the space with natural light and connects it with the garden beyond. Landscaping improvements will be made to complete the overall scheme which includes a new feature garden wall, a sun terrace and revised decked area.

No comments:

Post a Comment